Бюлетин

Mobilen KonsultantМобилен консултант


В днешни дни всичко е толкова забързано и ежедневните задачи стават все повече и повече. В един наистина затрупан свят от предложения, възможности и да не забравяме “подводните камъни” които ни чакат на всяка крачка.
Въз основа на дългогодишния ни опит в бранша и контакт с клиенти от различни групи, с различни потребности, ние решихме, тествахме и създадохме едно решение, чрез което може едновременно да се спести и да се спечели.
Звучи невероятно нали?
Нека се впуснем в кратко обяснение за да придобият тези думи малко повече смисъл.
Чрез мобилния консултант Вие получавате достъп до информация, която не е достъпна за широката част от потребителите. Стремим се да сме “в крак с модата” или с други думи да предлагаме адекватни решения на всеки индивидуално. Просто такава е фирмената политика. Благодарение на това, че сме събрали съвкупност от продуктови решения които биха помогнали в ХоРеКа канала, на ВСЕКИ!
Това е така, защото годините опит в тази индустрия ни показаха кое е важното и то е само едно - КРАЙНИЯ КЛИЕНТ.
Да, да знам, не се учудвайте, не сте Вие и ето и нашата гледна точка:
Все пак Вас Ви интересува оборот и разбира се печалба, а това става единствено и само когато клиента е доволен, да уточним - Вашия  клиент. Ние се стремим да задържим него, защото благодарение на него можем да се радваме на дългогодишни търговки отношения.

И така  “Мобилен консултант” - що е то ?
Лесно е на пръв поглед от името - ще дойде на място и ще консултира - ама как и защо , тук е времето да отговорим на тези въпроси:
Мобилния консултант ще разгледа Вашите нужди и ще предложи адекватни и гъвкави решения както започнем от обекти като кафетерии, минем през ресторанти и стигнем до хотели, големи бизнес сгради и администрации.
Може да разчитате на това, че чрез тази услуга Вие ще сте “в крак” с най-добре подбрани групи консумативи според Вашите нужди.
Може да разчитате, че ще получите най-доброто съотношение на качество и цена отново според Вашите нужди.
Може да разчитате, че мобилния консултант ще продължи да Ви помага в избора и ще препоръчва най-доброто за Вас.
Може да разчитате, че мобилния консултант ще е при Вас в удобно за Вас време и място.
Може да разчитате, че мобилния консултант е услуга на която МОЖЕ ДА РАЗЧИТАТЕ.


Заявете вашия Мобилен консултант сега:
Телефон: 032 597 509
Мобилен: 0882 241 228
Контакти

Нашата телефонна линия работи за Вас!

Телефон:0882 / 241 228

Свържете се с нас